Het boek voor jonge teamleiders

Jelle van der Lugt

€ 21,99
Inclusief btw
6 zekerheden voor een goede start als leidinggevende, Van Der Lugt, Jelle, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Jelle van der Lugt beschrijft in â??Het boek voor jonge teamleidersâ?? hoe het was om als 24-jarige teamleider te zijn bij het Vattenfall Solar Team van de TU Delft. Aan hem de spannende taak om met een team van studenten een zonneauto te bouwen die tijdens een achtdaagse race in Zuid-Afrika de concurrentie kon verslaan. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leidinggeven aan een team? In dit boek deelt Jelle zijn ervaringen en beschrijft hij zes zekerheden die hij heeft ontdekt om met overtuiging aan de slag te gaan als beginnend leidinggevende: bouwen aan je team, werken aan vertrouwen, doelen stellen en resultaten behalen, verantwoordelijkheid nemen en geven, coaching en reflectie. De zekerheden geven je de focus om je met het team snel te ontwikkelen en aandacht te besteden aan wat voor jullie van belang is. Met aansprekende persoonlijke voorbeelden, handige modellen, lessen van teamcoaches Marc Lammers en Mark Tigchelaar, en adviezen van onder meer Jeroen Dijsselbloem zorgt â??Het boek voor jonge teamleidersâ?? ervoor dat je met plezier en vertrouwen kunt beginnen aan je eerste jaar als teamleider.
Jelle van der Lugt was op jonge leeftijd al geïntrigeerd door leiderschap en de effecten daarvan. Toen hij in 2017 aan de slag ging als teamleider van het Vattenfall Solar Team ondervond hij in de praktijk wat het betekent om zo’n rol te hebben. Zelf m
PX9789047013761

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jelle van der Lugt  
Genre
(10)
Business & management  
Thema
(64)
Management en managementtechnieken,   Management: leiderschap en motivatie  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
03/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
212mm, 138mm, 17mm
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product