Verschuivingen in de wereldorde

Ray Dalio

€ 24,99
€ 23,49 € 1,50 korting
Inclusief btw
Hoe naties vallen en opstaan, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 01/01/2024

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Ray Dalio, auteur van de bestseller Principes, analyseert al jarenlang economische en politieke verhoudingen voor zijn succesvolle investeringsbedrijf Bridgewater Associates. Een paar jaar geleden merkte hij een combinatie van politieke en economische omstandigheden op die hij in zijn vijftigjarige carrière nog niet eerder was tegengekomen. Hij zag grote schulden en rentetarieven van nul of bijna nul bij de drie grote reservevaluta, grote politieke en welvaartsverschillen binnen landen, en een conflict dat ontstond tussen een opkomende wereldmacht (China) en de bestaande (de VS). Hij bestudeerde vergelijkbare historische perioden en ontdekte dat deze specifieke combinatie van omstandigheden karakteristiek is voor de meest turbulente tijden in de geschiedenis; overgangsperioden zoals de jaren tussen 1930 en 1945, waarin welvaart en macht verschoven op een manier die de wereldorde volledig veranderde. In Verschuivingen in de wereldorde kijkt Dalio terug op vijfhonderd jaar geschiedenis en negen wereldrijken â?? waaronder het Nederlandse, het Britse en het Amerikaanse. Hij analyseert de successen en mislukkingen van belangrijke landen in de wereldgeschiedenis en onthult de tijdloze en universele dynamiek achter deze verschuivingen. Daarnaast biedt hij praktische principes voor beleidsmakers, leiders, investeerders en anderen die in deze omgeving opereren. Want één ding is duidelijk: de nabije toekomst kan er weleens radicaal anders uitzien dan we gewend zijn.
Ray Dalio is een van de grootste investeerders en ondernemers van onze tijd. Hij stond in de Time 100-lijst van de invloedrijkste mensen ter wereld en in de Forbes 100-lijst van de rijkste mensen ter wereld. Eerder verscheen van hem de wereldwijde bestsel
PX9789047014720

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ray Dalio  
Vertaler
(27)
Wybrand Scheffer  
Thema
(64)
Macro-economie  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitgavedatum
(32)
01/01/2024
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Nieuw product