Het Happy Office manifest

Maartje Wolff-Jansen

€ 24,99
Inclusief btw
de vier pijlers van een positieve werkcultuur, Wolff, Maartje, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

â??Het Happy Office Manifestâ?? van Maartje Wolff en Fennande van der Meulen is het meest complete en praktische boek over werkgeluk dat er is. Het is inmiddels bewezen dat werkgeluk gezonder, succesvoller, productiever, innovatiever én creatiever maakt. Toch wordt er maar weinig aandacht aan besteed. â??Het Happy Office Manifestâ?? helpt je om stap voor stap een positieve werkcultuur voor jezelf, het team en de organisatie te creëren. Daarbij gaat het niet over salaris, vers fruit en gemaakt blij zijn, maar over betekenis, voldoening, verbinding en plezier. Over veiligheid, goed samenwerken en resultaten behalen die ertoe doen. De moeite waard dus om veel meer aandacht aan werkgeluk te besteden dan we over het algemeen doen. Wolff en van der Meulen wisselen wetenschap en theorie af met praktijkvoorbeelden, succesverhalen, waardevolle oefeningen en heel veel nuttige tips. Kortom, met â??Het Happy Office manifestâ?? kun je meteen aan de slag.
Maartje Wolff en Fennande van der Meulen hebben in 2015 Happy Office opgericht, om organisaties te helpen bij het creëren van een cultuur waarin werkgeluk centraal staat. In 2018 lanceerden zij de (Internationale) Week van het Werkgeluk, die inmiddels in
PX9789047013907

Productspecificaties

Auteur
(7)
Maartje Wolff-Jansen  
Medeauteurs
(23)
Fennande van der Meulen  
Genre
(10)
Business & management  
Thema
(64)
Bedrijfsmanagement,   Kantoor en werkplek,   Organisatiekunde en gedrag,   Werkpatronen en -praktijken  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
22/09/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 135mm, 19mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product