Professionele loopbaancoaching, 3e herziene editie

Rozemarijn Dols

€ 32,99
€ 31,01 € 1,98 korting
Inclusief btw
Praktijkboek voor het begeleiden van loopbaanvragen, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 31 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 31 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,55.

Loopbaancoaching is een vrij jonge professie, die door verschillende maatschappelijke en economische ontwikkelingen volop in beweging is. In deze tijd van talloze studiekeuzemogelijkheden voor jongeren, het wegvallen van lifetime-employment, krapte op de arbeidsmarkt, burn-out onder dertigers en het vitaal houden van vijftigers en zestigers, schreeuwt het vak om professionalisering.

Professionele loopbaancoaching is een boek voor professionals die zich bezighouden met loopbaanvraagstukken. Deze herziene uitgave biedt niet alleen een geactualiseerd overzicht van de belangrijkste denkwijzen, methoden en technieken, maar ook veel praktische tips. Aan bod komen onderwerpen als keuzebegeleiding, competentiecoaching, levenscoaching, loopbaancounseling en coaching bij stress of burn-out. Daarmee biedt het boek een breed overzicht van mogelijke loopbaanvragen en is het een onmisbare gereedschapskist voor iedere loopbaancoach die zich wil professionaliseren en verdiepen!

  • Professionele loopbaancoaching is een everseller waarvan inmiddels al meer dan 12.500 exemplaren zijn verkocht.
  • Aan deze editie is een nieuw hoofdstuk toegevoegd over studie- en beroepskeuzebegeleiding voor jongeren die verdwalen in het oerwoud van mogelijkheden en daardoor vaak keuzestress ervaren.
  • Vanwege de praktische toepasbaarheid wordt het in veel verschillende opleidingen op het gebied van loopbaancoaching gebruikt.

Trefwoorden: Loopbaan beroepskeuze arbeidsmarkt professionalisering professionals coaching Rozemarijn Dols Moniek Hiemink handleiding

PX9789089655035

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rozemarijn Dols  
Medeauteurs
(23)
Moniek Hiemink  
Genre
(10)
Business & management  
Fonds
(28)
Van Duuren Management  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
15/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
232mm, 158mm, 26mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product