Succes met Scrum

Wouter Tengeler

€ 39,99
€ 37,59 € 2,40 korting
Inclusief btw
Een pragmatische aanpak, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 37 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 37 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,85.

Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extraâ??s.

U bent medewerker van een bedrijf dat projecten uitvoert, intern of voor externe klanten. Ook in uw organisatie lopen projecten uit en kosten de projecten meer dan vooraf geraamd. Dan is dit boek voor u bedoeld. 'Succes met Scrum' bevat een gedegen inleiding in de Scrum-methodiek en biedt een houvast voor iedereen die zich Scrum eigen wil maken.

Natuurlijk wordt de theorie van Scrum behandeld, omdat we zonder theorie geen praktijk hebben. De Scrum-theorie laat de invulling van details over aan de mensen die de projecten uitvoeren. Tijdens coachingstrajecten komen steeds dezelfde vragen naar voren: 'Waarom schatten we complexiteit van taken in storypoints en niet in uren?', 'Mogen bugs worden opgenomen op de productbacklog?', 'Waarom is het niet verstandig om teamleden aan meerdere projecten tegelijkertijd te laten werken?', 'Hoe verkoop ik Scrum aan mijn klanten?', 'Wat is het grootste project dat ik nog met de Scrum-methodiek kan uitvoeren?'. De antwoorden hierop zijn vaak 'best practices' die door schade en schande en door onderzoek zijn ontwikkeld.

Gebruiken we Scrum in de praktijk, dan merken we dat Scrum niet de magische oplossing voor al uw problemen is. Scrum biedt een raamwerk waarbinnen u uw projecten beter kunt beheren. De grootste kracht van Scrum is misschien wel het bieden van transparantie. Het legt eventuele projectproblemen vroegtijdig bloot waardoor u nog kunt ingrijpen voordat het kwaad is geschied. Binnen Scrum is veel aandacht voor het menselijke aspect van projecten, zoals communicatie, bedrijfscultuur en bedrijfsstructuur, maar ook dat iedereen wel eens een slechte dag kan hebben en minder produceert dan op andere dagen.

Trefwoorden: scrum projectmanagement sprint softwareontwikkeling wouter tengeler handleiding

PX9789463561655

Productspecificaties

Auteur
(7)
Wouter Tengeler  
Medeauteurs
(23)
Wouter Tengeler  
Uitgavedatum
(32)
05/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
304
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product