Het monster met de gouden ogen

Machteld Kooij

€ 24,99
€ 23,49 € 1,50 korting
Inclusief btw
presentatie- en mediatraining voor sprekers in de spotlights, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 23 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 23 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,15.

Elke manager, voorzitter, deskundige of directeur staat regelmatig in de spotlights. Prestentaties, interviews, lezingen en lastige vragen van journalisten: het moet allemaal in dat ene moment gebeuren. Je móet stralen, mensen overtuigen, bemoedigen. Ga er maar aan staan.

Machteld Kooij schreef Het monster met de gouden ogen voor iedereen die siddert bij de gedachte om interviews te moeten geven of te moeten spreken. In dit boek leer je hoe je die spreekangst (het monster) kunt ombuigen naar plezier in spreken (de gouden ogen).

Het monster met de gouden ogen is het eerste boek dat presentatie- en mediatraining combineert. Door Machtelds eigen invalshoek is het een open en eerlijk boek vol herkenbare praktijkvoorbeelden. Voorbeelden van goede optredens (Xander van der Wulp, Edwin Rutten) en van sprekers die de mist in gaan (André Hazes Jr., Eric Cantona). Een boek waarin je niet alleen leest hoe je kunt stralen, maar ook wat je kunt doen bij falen. Een boek vol hoop, geschreven door de expert die heel wat coryfeeën van Hilversum de fijne kneepjes van het vak heeft bijgebracht!

â??Machteld geeft ons in haar boek een open en eerlijke spiegel op onszelf en onze presentatietechnieken. Puttend uit haar eigen veelzijdige ervaring geeft zij ons bruikbare tips om te â??stralenâ?.â??

Eiko Smid, Chef Kabinet Commissaris van de Koning Overijssel

â??Machteld heeft mij ooit geweldig gecoacht tijdens een interviewtraining. Ik heb daar vaak nog iets aan bij het presenteren van Op1. Ook dit boek is een aanrader.â??

Carrie ten Napel, presentator Op1

â??Dit boek legt heel herkenbaar de vinger op alle facetten waar je als geïnterviewde mee te maken krijgt. Overzichtelijk, toegankelijk en met praktische tips als fijn houvast!â??

Koen van Tankeren, Koen Communicatie & Advies, voorzitter Utrechtse Communicatie Kring

Trefwoorden: Spreken sprekersangst media handleiding

Machteld Kooij is mediatrainer en presentatietrainer met een eigen bedrijf. Als ‘Het Geheime Wapen van Hilversum’ coacht ze presentatoren, sprekers en mensen die geïnterviewd gaan worden en staat ze voor groepen. Na haar studie theater,- film en tele
PX9789462961432

Productspecificaties

Auteur
(7)
Machteld Kooij  
Medeauteurs
(23)
Machteld Kooij  
Genre
(10)
Business & management  
Fonds
(28)
AnderZ  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 150mm, 17mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product