Meesteradviseur

Rob Bertels

€ 34,99
€ 32,89 € 2,10 korting
Inclusief btw
Handboek voor duurzame groei in je adviesrol, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 32 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 32 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,60.

Wie vandaag de dag nog denkt als adviseur met kennis en kunde het verschil te kunnen maken, komt bedrogen uit. Ingrijpende technologische en sociaal-maatschappelijke ontwikkelingen hebben een aanzienlijke impact op de rol en toegevoegde waarde van de adviseur. Om jouw rol als adviseur toekomstbestendig te maken, is het noodzakelijk je te ontwikkelen tot meesteradviseur.

Als meesteradviseur is het noodzakelijk te beschikken over de M-factor. Een formule die bestaat uit zeven bouwstenen die aangeven met welk gedrag, mindset en vaardigheden je je kunt onderscheiden. Hierdoor ben je in staat om proactief een diepgaande, wederkerige en duurzame relatie te creëren. Je weet je klant te triggeren op voor hem relevante zaken en maakt het verschil door wie je bent.

  • Inclusief reflectievragen, technieken, tests en handvatten om direct aan de slag te gaan.
  • Met een aanvullend hoofdstuk over de zes randvoorwaarden die noodzakelijk zijn voor de zogenaamde meesterschapsorganisatie (inclusief diagnose-instrument).
  • Voor consultants, sales experts, financials en andere adviseurs die de transitie van vakmanschap naar meesterschap willen maken.

Trefwoorden: Adviseur toegevoegde waarde toekomst meesteradviseur m-factor onderscheiden klanten verschil maken Rob Bertels Gerlof Schutte handleiding

PX9789089655059

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rob Bertels  
Medeauteurs
(23)
Gerlof Schutte  
Genre
(10)
Business & management  
Fonds
(28)
Van Duuren Management  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
27/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
246mm, 180mm, 24mm
Pagina's
(8)
360
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product