Het leven, dat is pas topsport

Sanne van Paassen

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
In 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen, Van Paassen, Sanne, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Eenmaal een topprestatie leveren kan iedereen. Maar meerdere topprestaties leveren en die doelen op een energieke en relaxte manier bereiken, is een heel ander verhaal. Heb jij vaak excuses waarom je doelen voor de eindstreep sneuvelen? Of lukt het je alleen om te presteren als je je relatie, gezin en sociale leven op een laag pitje zet? Dan is het tijd voor een andere aanpak!

Wereldbekerwinnares veldrijden Sanne van Paassen dacht dat ze aan topsport deed â?? tot ze haar succesvolle sportcarrière beëindigde en werk maakte van haar missie om anderen te helpen topprestaties te leveren. Toen kwam zij erachter dat het â??gewoneâ?? leven pas écht topsport is. Vanaf het moment dat ze de tools en technieken vanuit haar sportcarrière ging toepassen in het dagelijks leven, merkte ze dat ze meer energie kreeg en dat haar bedrijf succesvoller werd â?? moeiteloos en sneller dan verwacht. Op basis van die tools en technieken ontwikkelde Sanne haar unieke peakperformancemethode. In dit boek lees je hoe de peakperformancemethode ook voor jou kan werken.

  • Overzichtelijk 7-stappenplan om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen.
  • Inclusief interviews met bekende topsporters als Nicolien Sauerbreij, Thomas Dekker en Femke Heemskerk.

â??Zakelijk winnen zonder privé te verliezen, wie wil dat nou niet? Met dit boek geeft Sanne je alle inzichten, tools en strategieën in handen om dit te bereiken. Het is praktisch geschreven en het geeft een verfrissende kijk op topprestaties. Lezen dus!â??

â?? Floris Wouterson, auteur van de bestseller Superslapen en slaap performance coach

â??Sanne van Paassen beschrijft haar verhaal over de balanceeract van de volharding, de focus en het geloof in jezelf om iedere keer weer tot een topprestatie te komen.â??

â?? Danny Nelissen, voormalig professioneel wielrenner

Trefwoorden: Presteren topsport peak performance handleiding

Sanne van Paassen is Peak Performance Coach en ex-topsporter (wereldbekerwinnares veldrijden 2010/2011), en het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen om vol energie succesvoller te zijn. Zij brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, door
PX9789462961470

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sanne van Paassen  
Medeauteurs
(23)
Sanne van Paassen  
Genre
(10)
Business & management  
Thema
(64)
Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Fonds
(28)
AnderZ  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
06/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 150mm, 14mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product