Praktisch Veranderen

Eline Faber

€ 20,00
Inclusief btw
Een sprong in het pierenbadje, Faber, Eline, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Verandering is de nieuwe constante, maar de meeste veranderingsprocessen in organisaties mislukken. Daarom zijn er veel boeken geschreven over hoe verandering wél succesvol kan worden geïmplementeerd. Boeken van experts die veel ervaring hebben opgedaan op dit gebied en er daarná een boek over schrijven. Maar de fase van onzekerheid, chaos, totaal-geen-idee-hebben-waar-je-mee-bezig-bent en uiteindelijk het moment van herkenning, is juist zo leuk aan veranderen. Niet alleen om te ervaren, maar óók om over te lezen. Want dan besef je pas dat je niet de enige bent die soms echt geen idee heeft waar â??ie mee bezig is. In dit boek neemt Eline Faber je mee naar veranderingen die zij waarneemt. In de maatschappij, organisaties, teams, bij managers en bij zichzelf. Eén model staat hierin centraal, de Leercyclus van verandering. Door te schrijven over haar inzichten en door gewoon maar te doen, fouten te maken en ervan te leren, heeft ze achteraf gezien haar eigen leercyclus doorlopen. Door dat inzicht besloot ze haar blogs te bundelen. De blogs worden afgewisseld door inspirerende quotes van grote leiders en illustraties, gemaakt door Lianne Steinfort van Ekster Visualisatie.
Eline Faber is al ruim 20 jaar betrokken bij veranderingsprocessen in organisaties en in de samenleving. Ze ondersteunt professionals bij hun verandervraagstukken, faciliteert teams en grote groepen die in beweging willen komen en schrijft regelmatig over
PX9789082511390

Productspecificaties

Auteur
(7)
Eline Faber  
Medeauteurs
(23)
Eline Faber  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Gedion Van Eiken  
Trefwoorden
(73)
leercyclus,   management,   succes,   veranderen,   verandering  
Fonds
(28)
ForWorth B.V.  
Uitgavedatum
(32)
24/07/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
170
Druk
(30)
1
Nieuw product