Het leven, dat is pas topsport

Sanne van Paassen

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
In 7 stappen zakelijk winnen zonder privé te verliezen, van Paassen, Sanne, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Ambitieuze doelen stellen kunnen veel mensen, maar die doelen op een energieke en relaxte manier behalen is een heel ander verhaal. Heb jij vaak excuses waarom je doelen voor de eindstreep sneuvelen? Of lukt het je alleen om te presteren als je je relatie, gezin en sociale leven op het allerlaagste pitje zet? Dan is dit boek van ex-topsporter Sanne van Paassen voor jou.

De wereldbekerwinnares veldrijden dacht dat ze aan topsport deed - tot ze haar succesvolle sportcarrière beëindigde en werk maakte van van haar missie om anderen te helpen om topprestaties te leveren. Toen kwam zij erachter dat het 'gewone' leven pas écht topsport is. Vanaf het moment dat ze de tools & technieken vanuit haar sportcarrière ging toepassen in het dagelijks leven, merkte ze dat ze meer energie kreeg en dat haar bedrijf succesvoller werd - moeiteloos en sneller dan verwacht. Ontdek hoe de Peak Performance Methode ook voor jou kan werken.

  • Overzichtelijk 7-stappenplan om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen.
  • Met dit boek kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.
  • Persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met tools uit de topsport van ex-wereldbekerkampioen veldrijden Sanne van Paassen.

Trefwoorden: Ambitie doelen behalen presteren topsport carrière Peak Performance Methode Sanne van Paassen handleiding

Sanne van Paassen is Peak Performance Coach en ex-topsporter (wereldbekerwinnares veldrijden 2010/2011), en het is haar missie om ambitieuze mensen te helpen om vol energie succesvoller te zijn. Zij brengt mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, door
PX9789462961470

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sanne van Paassen  
Medeauteurs
(23)
Sanne van Paassen  
Genre
(10)
Business & Management  
Thema
(64)
Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Fonds
(28)
AnderZ  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
06/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 150mm, 14mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product