Verdrink geen dooie eend

Marry de Gaay Fortman

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
De kunst van beminnelijke doeltreffendheid, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

In Verdrink geen dooie eend vertelt topadvocaat Marry de Gaay Fortman over haar carrière als vrouw in een mannenwereld. De belangrijkste lessen: verspil geen energie aan negatieve situaties of dwarsliggers â?? â??dooie eendenâ?? â?? en onderschat nooit de kracht van beminnelijkheid. Als je motto â??getting to yesâ?? is, hoef je nooit meer iemand zijn ongelijk, onvermogen of falen in te wrijven, maar ontstaat er ruimte om nuchter te focussen op het bereiken van gezamenlijke doelen. Effectief gedrag en open communicatie voorkomen dat anderen onnodig beschadigd raken in het debat â?? iets waarmee je uiteindelijk vooral jezelf in de vingers snijdt. Marry de Gaay Fortman vertelt over de â??dooie eendenâ?? waarmee ze worstelde en hoe ze er gaandeweg efficiënt en met schwung mee leerde dealen. Een persoonlijk verhaal en een inspirerend voorbeeld van hoe je elkaar in moeilijke situaties de ruimte geeft om een hoger doel te bereiken.
PX9789047013471

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marry de Gaay Fortman  
Medeauteurs
(23)
Marry de Gaay Fortman  
Genre
(10)
Business & Management  
Thema
(64)
Bedrijfsmanagement,   Biografie: algemeen,   Juridisch beroep: algemeen,   Werkpatronen en -praktijken,   Zakelijk onderhandelen  
Trefwoorden
(73)
advocaat,   carriere,   persoonlijke ontwikkeling,   vrouwen aan de top,   zelfvertrouwen  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
19/09/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
212mm, 136mm, 20mm
Druk
(30)
6
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product