Lean basis

Rudy Gort

€ 24,95
Inclusief btw
Een holistische benadering, Paperback
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Wat is lean, wat kun je ermee bereiken en waar komt het vandaan? Op deze vragen geeft Lean Basis een verdiepend antwoord. Helder en overzichtelijk (full colour en met ruim 40 afbeeldingen) toont Rudy Gort â?? auteur van â??het beste lean boek van Nederlandse bodemâ? â?? de kern en de kracht van lean. Lean Basis bestaat uit drie delen: Herkomst â?? Om de filosofie achter lean te begrijpen, worden eerst het ontstaan en de evolutie beschreven van wat wij nu lean noemen. In dit deel gaan we terug naar de kern. Principes â?? De achterliggende principes worden, met praktische voorbeelden, inzichtelijk gemaakt aan de hand van het â??lean-huisâ??-model. Een holistische benadering van het hele systeem. Prestaties â?? Tot slot de resultaten. Het kan beter, sneller én goedkoper: een ogenschijnlijke tegenstelling. En dat is nog maar het begin; op weg naar een lerende en wendbare organisatie! Lean Basis is uitermate geschikt voor studenten, docenten, medewerkers en leidinggevenden die willen kennismaken met lean.
Rudy Gort is een gerenommeerd auteur
en adviseur.

Ruim vijftien jaar is hij werkzaam geweest bij verschillende typen organisaties, van consultancy en overheid tot bouw.

Tijdens zijn MBA-studie bij TiasNimbas in 2006 ontstond direct een klik met lean v
PX9789082365238

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rudy Gort  
Medeauteurs
(23)
Rudy Gort  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Leon Neve  
Trefwoorden
(73)
5s,   continu verbeteren,   flow,   gemba,   heijunka,   herkomst,   jidoka,   jit,   just-in-time,   kaizen,   lean,   lean huis|||tr  
Fonds
(28)
Lean Vertaald  
Uitgavedatum
(32)
16/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
164
Druk
(30)
2
Nieuw product