Bouw een Killer Groeistrategie

Alex van der Hulst

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
Leer van Belsimpel, Helloprint en Picnic hoe je het gas erop houdt, Van Der Hulst, Alex, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Gefeliciteerd met je succesvolle startup. En nu wordt het tijd op de mouwen echt op te stropen: ondernemers die serieuze impact willen maken, zetten alles op alles om op te schalen na die eerste mooie klanten, een zescijferige omzet en werknemer nummer 25. Welkom in het land der scaleups. Het land waarin voortdurende groei alles continu op zijn kop zet. Zorgt dat de processen van vandaag morgen kunnen vastlopen en de mijlpalen waar je zo lang van had gedroomd, pijlsnel verdwijnen in je achteruitkijkspiegel.

Hard groeien, snel schalen: het vraagt om een robuuste groeistrategie. De makers van Sprout verklaren met Bouw een Killer Groeistrategie de essentie van het scaleup-ondernemen. Ze onderzochten welke wetenschappelijke inzichten en methodes ondernemers kunnen helpen bij hun eigen groeiambities. Ze leggen uit hoe groeigoeroes als Verne Harnish en LinkedIn-oprichter Reid Hoffman hun scaleupmethodes ontwikkelden en hoe je die op je eigen bedrijf kunt toepassen.

Zo biedt deze groeigids ondernemers praktische handvatten om hun businessmodel aan te scherpen, te zorgen voor een state of the art marketingstrategie en financieel management dat voorkomt dat hun bedrijf kapot groeit door gebrek aan cash. De oprichters van Bloomon, Picnic en 3D Hubs vertellen in Bouw een Killer Groeistrategie hoe zij het doen: het wilde beest temmen dat groei heet.

- Voor alle ondernemers die willen schalen op basis van de laatste inzichten, met de nieuwste tools en methodes.

- Met learnings van de oprichters van o.a. Bloomon, Picnic en 3D Hubs.

- Boordevol tips van experts op het gebied van strategie, hr, cash management en executie.

De groeigids-serie wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de kennis en ervaring van NLGroeit, Erasmus Centre for Entrepreneurship, GoFastForward en EY Innovation.

Trefwoorden: Ondernemer product marketing Sprout groeigids groei strategie startup scaleup ondernemen opschalen klanten businessmodel marketing Alex van der Hulst handleiding

PX9789089654731

Productspecificaties

Auteur
(7)
Alex van der Hulst  
Medeauteurs
(23)
Alex van der Hulst  
Reeks
(12)
Sprout groeigids voor startups en scaleups  
Genre
(10)
Business & Management  
Thema
(64)
Bedrijfsmanagement,   Bedrijfsstrategie,   Ondernemerschap,   Verkoop en marketing  
Trefwoorden
(73)
marketing,   ondernemer,   product,   scaleup,   startup,   strategie  
Fonds
(28)
Van Duuren Management  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
21/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 141mm, 19mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product