LinkedIn Sales Navigator voor Dummies

Perry van Beek

€ 29,99
Inclusief btw
Van Beek, Perry, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 17/03/2020

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

De ABC's van sales zijn veranderd. Het is niet langer: A = Always (altijd), B = Be (zijn), C = Closing (afsluiten). De nieuwe manier van verkopen is: Always, Be, Contributing (bijdragen) aan de reis van je koper. Social selling is een effectieve manier om met je klant in contact te komen en de krachtigste social sellingtool van de wereld voor elke B2B-salesprofessional is LinkedIn Sales Navigator. Het stelt je in staat om toegang te krijgen tot meer leads, meer InMail en gegevens om je inspanningen te volgen. Met LinkedIn Sales Navigator voor Dummies leer je hoe je effectieve InMail-berichten schrijft en in contact komt met prospects op de succesvolste professionele netwerksite van de wereld. Naast het gebruik van deze functies profiteer je ook van toegang tot volledige profielen buiten je netwerk, advies over hoe je je eigen profiel het beste kunt optimaliseren voor sales opportunity's en nog meer.

Perry van Beek is een pionier op het gebied van social selling met LinkedIn. Hij richtte Social.ONE op en begeleidt sinds 2009 bedrijven met LinkedIn-marketing, leads genereren en social selling. Perry geeft trainingen en presenteert keynotes op salesconferenties over de hele wereld. Maak contact met hem op LinkedIn op www.linkedin.com/in/perryvanbeek.
PX9789045356587

Productspecificaties

Auteur
(7)
Perry van Beek  
Medeauteurs
(23)
Perry van Beek  
Thema
(64)
Webmarketing  
Fonds
(28)
Voor Dummies  
Uitgavedatum
(32)
17/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
240
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product