Stop met stilstaan, Start met leven!

Dennis Loots

€ 18,49
Inclusief btw
Ontdek de 12 geheimen voor meer balans, geluk, succes en energie in je werk en leven, Loots, Dennis, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Heb je het gevoel dat je stilstaat en denk je wel eens is dit het nou? Zitje in een dip en heb je weinig energie? Wil je: â?¢ gelukkiger, gezonder en succesvoller zijn? â?¢ meer energie hebben en doen wat je leuk vindt? â?¢ afvallen en je fitter voelen? Alles wat Dennis doet, doet hij om één vraag te beantwoorden: wat doen de meest succesvolle mensen op de wereld anders dan de rest? In dit boek hee Dennis de beste levenstechnieken voor jou samengevat. Een boek vol kennis en werkende methoden van de beste life- en succes experts zoals Tony Robbins, Vishen Lakhiani en Stephan Covey. Ontdek hoe je zelf invloed op je leven hebt, op alle 12 de levensgebieden. En hoe je zo een â??Hawesomeâ?? leven creëert vol health, wealth, geluk, vriendschap en avontuur en zo je missie gaat leven. En vind uit hoe ook jij met kleine aanpassingen grote resultaten kunt behalen. Want het e ect van een heleboel kleine stappen is groter dan het e ect van een paar grote stappen. Dennis is persoonlijk ontwikkelings coach en trainer. Hij werkt met professionals, ondernemers en bedrijven uit de publieke-, financiële sector en IT om hen te helpen groeien, succesvoller en gelukkiger te maken. Denniscoacht, traintenbegeleidt mensen richting een(h)awesome leven.
Dennis is persoonlijk ontwikkelings coach en trainer. Hij werkt met professionals, ondernemers en bedrijven uit de publieke-, financiële sector en IT om hen te helpen groeien, succesvoller en gelukkiger te maken. Denniscoacht, traintenbegeleidt mensen ri
PX9789090315348

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dennis Loots  
Medeauteurs
(23)
Dennis Loots  
Thema
(64)
Sociologie en antropologie  
Trefwoorden
(73)
doelen,   geluk,   gezond,   persoonlijke ontwikkeling,   starten,   stilstaan,   succes  
Fonds
(28)
Hawesome  
Uitgavedatum
(32)
24/05/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
178
Druk
(30)
1
Nieuw product