De mensen van de ambulance + Verhalen uit de ambulance

Mariëtte Middelbeek

€ 13,99
€ 13,15 € 0,84 korting
Inclusief btw
Middelbeek, Mariëtte, Paperback
Aantal
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op 31/12/2021

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Dwarsligger xxx is Verhalen uit de ambulance & De mensen van de ambulance van Mariëtte Middelbeek, twee bundels vol aangrijpende, waargebeurde verhalen in één dwarsligger.

De mensen van de ambulance en de meldkamer staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om hulp te verlenen. Dagelijks rijden de chauffeurs en verpleegkundigen hun ritten. Soms met loeiende sirenes, maar niet altijd. Want de ambulance wordt ook ingezet voor bestelde ritten en om stand-by te staan bij evenementen of op de ambulancepost. In deze bundels delen ambulancehulpverleners en meldkamercentralisten hun verhalen: van zware ongevallen tot aangrijpende 112-gesprekken en van heftige reanimaties tot hartverwarmende patiënten. Tijdens hun werk worden de mensen van de ambulance geconfronteerd met lief en leed, hoogoplopende emoties, paniek en soms bizarre situaties, maar vooral met mensen en hun verhalen.

Mariëtte Middelbeek is journalist en auteur van romans, jeugdthrillers en bundels met waargebeurde verhalen, zoals Verhalen uit de ambulance, Verhalen uit het kinderziekenhuis en Verhalen van de brandweer.

PX9789049808044

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mariëtte Middelbeek  
Thema
(64)
Ambulancediensten, reddingsdiensten,   Gezondheidssystemen, gezondheidsdiensten,   Medisch beroep,   Waargebeurde verhalen: algemeen  
Fonds
(28)
Dwarsligger  
Uitgavedatum
(32)
31/12/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Druk
(30)
1
Nieuw product