Soeur Mourir

Tom De Smet

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Hoe een Vlaamse non minstens drie insulinemoorden pleegde en niemand gestraft werd, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Cecile Bombeke, alias zuster Godfrieda, vermoordde in de jaren 70 in een rusthuis minstens drie bejaarden. Het moordwapen was een insulinespuit, ook vandaag helaas nog aan de orde. Van die drie wisten we het zeker, want die bekende ze. Maar klokkenluiders spraken van misschien wel dertig verdachte overlijdens die ze aan Godfrieda konden linken. Wat bracht een Vlaamse non ertoe om zo moordzuchtig te werk te gaan? Was het de hersenoperatie die ze had ondergaan waardoor ze opvallend agressief en op seks belust werd? Was het geldzucht om haar luxueuze levensstijl te financieren? Waarom kreeg zij nooit een gevangenisstraf? Was dat onder deinvloed van het bisdom? En waarom moest er uiteindelijk niemand verantwoording afleggen voor de jarenlange misdaden? Tom De Smet zocht het allemaal uit, ondervroeg alle nog levende getuigen en stuitte op vreselijke feiten.
Tom De Smet (1974) is onderzoeksjournalist en auteur van verschillende non-fictieboeken, waaronder het true crime-boek 'Hoe ik de beste vriend van een seriemoordenaar werd', waarvan de filmrechten verkocht werden. In het verleden maakte hij als journalist
PX9789072201232

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tom De Smet  
Fonds
(28)
Borgerhoff & Lamberigts  
Uitgavedatum
(32)
30/04/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product