Friends, lovers en het grote, verschrikkelijke ding

Matthew Perry

€ 21,99
Inclusief btw
Perry, Matthew, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In Friends, lovers en het grote verschrikkelijke ding neemt Friends-ster Matthew Perry (Chandler Bing) ons mee achter de schermen van de succesvolle sitcom en zijn worsteling met verslaving. Het zijn openhartige, grappige en onthullende memoires met een krachtige boodschap van hoop en volharding. In een buitengewoon verhaal dat alleen door hem verteld kon worden, neemt Matthew Perry de lezers mee naar de soundstage van de succesvolste sitcom aller tijden, terwijl hij vertelt over zijn persoonlijke worsteling met verslaving. Openhartig, zelfbewust en verteld met zijn kenmerkende humor beschrijft Perry levendig zijn levenslange strijd met de ziekte en waardoor deze werd gevoed, ondanks dat hij schijnbaar alles had. Onverschrokken eerlijk, ontroerend en hilarisch: dit is het boek waarop fans hebben gewacht.

Matthew Perry is een Canadees-Amerikaanse acteur, producent en komiek. Hij is vooral bekend om zijn rol als Chandler Bing in de iconische Amerikaanse sitcom Friends. Perry won meerdere prijzen voor zijn acteerwerk. In zijn memoir Friends,

PX9789021033365

Productspecificaties

Auteur
(7)
Matthew Perry  
Genre
(10)
Literaire non-fictie  
Thema
(64)
Biografie en non-fictieproza,   Individuele acteurs en spelers,   Memoires,   Televisie  
Thema locatie
(67)
Noord-Amerika (VS en Canada)  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/11/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
227mm, 151mm, 24mm
Pagina's
(8)
352
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product