Kilo

Toby Muse

€ 22,99
Inclusief btw
Leven en dood in de Colombiaanse cocaïnewereld. Van de cocaplantages tot de straathandel, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

â??Toby Muses strak geschreven verslag van zijn intieme zoektocht door de narcowereld van Colombia is zowel boeiend als onver getelijk. Met Kilo heeft cocaïne nu zijn eigen Dispatches. Gewoon kickass.â?? â?? The New Yorker

Maak kennis met Maria. Ze ziet zichzelf niet als een crimineel. Ze is gewoon een boer die een gewas verbouwt waar ze geen geld aan verliest: coca. En met Cachote, die bidt dat zijn kogels hun doel treffen. Want als hij mist, moet hij verantwoording afleggen aan het kartel dat hem betaalt om hun vijanden uit te schakelen. Met Pedro, die werkt in een laboratorium dat diep in de jungle verborgen is. Waar cocabladeren verwerkt worden tot cocapasta, nog maar één stap verwijderd van het eindproduct: cocaïne. En met Alex, die beslist waar de drug naartoe wordt verscheept.

Kilo beschrijft de bloedstollende reis van een kilo cocaïne, vanaf de bron in de oerwouden van Colombia naar de drugsmaffia in de Amerikaanse en Europese steden. Onderweg gaat de kilo door de handen van boeren, laboranten, huurmoordenaars, duikbootpiloten, drugsbaronnen en hun minnaressen. Dit zijn de narcoâ??s in de 21ste eeuw.

â??Een onverbiddelijke, tragische maar onmisbare onthulling van de eindeloze oorlog tegen drugs.â?? â?? Kirkus Reviews
Toby Muse is een Brits-Amerikaanse schrijver, documentairemaker en journalist. Hij maakte reportages vanaf de frontlinie van conflicten in Colombia, Irak en Syrië, ging mee op patrouille met soldaten, bezocht guerrillakampen en trok op met leden van de d
PX9789021426211

Productspecificaties

Auteur
(7)
Toby Muse  
Vertaler
(27)
Theo Schoemaker  
Originele titel
(29)
Kilo : life and death inside the secret world of the cocaine cartel
Genre
(10)
Literaire non-fictie  
Thema
(64)
Drugshandel en drugstransport,   True crime  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
25/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 136mm, 27mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product