Moederpijn

Karin Jacobs

€ 20,99
Inclusief btw
Herinneringen aan een moeder verslaafd aan pillen en aandacht, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Aanklacht tegen een van de laatste taboes: medicatieverslaving bij ouderen Karin Jacobs hield tijdens de laatste vier levensjaren van haar moeder een dagboek bij. Deze fragmenten vormen de basis van het autobiografische verhaal waarin de actrice openhartig vertelt over de tijd dat ze geklemd zat tussen haar BV-kinderen Jelle en Clara Cleymans en haar hypochondrische moeder. Dat leverde soms hilarische toestanden op, met vaak ook een schrijnend randje. Tegelijk is dit boek een zoektocht naar de mogelijke oorzaken waarom haar moeder van een vrolijke vrouw veranderde in een dramaqueen, verslaafd aan pillen en aandacht. Moederpijn is een geestige, wrange, ontroerende en herkenbare getuigenis, en tegelijk een aanklacht tegen een van de laatste taboes in onze samenleving: medicatiemisbruik en -verslaving bij ouderen. Karin Jacobs weet als geen ander hoe zoâ??n verslaving banden met naasten kan verstoren en zelfs volledig ontwrichten.
PX9789022337165

Productspecificaties

Auteur
(7)
Karin Jacobs  
Genre
(10)
Literaire non-fictie  
Thema
(64)
Autobiografie: wetenschap, technologie en geneeskunde,   Biografie en non-fictieproza,   Dagboeken, brieven en tijdschriften,   Gezin en gezondheid  
Fonds
(28)
Manteau  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
29/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 140mm, 26mm
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product