Melodie

Marijke van Dijk

€ 18,95
€ 17,81 € 1,14 korting
Inclusief btw
Roman, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Op het moment dat Mel Martens haar leven na een zwaar ongeluk weer wat beter op de rails heeft, ontvangt ze een brief uit New York. Haar onbekende grootvader Charles Rousseau is overleden. Hij laat haar een vermogen en een New Yorkse dansacademie na. Het enige wat zij moet doen, is een jaar lang undercover op de school doorbrengen. Pas na dat jaar mag ze beslissen wat ze met de school doet. Mel neemt de uitdaging aan. Al is het alleen om haar moeder, ballerina Juliette Rousseau te vinden die spoorloos verdween. Mel belandt in een keiharde danswereld waar alles draait om volmaaktheid en perfectie. Voornamelijk Eric Delroy, de afstandelijke dansinstructeur en choreograaf maakt het haar knap lastig. Is Mel in staat haar identiteit geheim te houden? En waar komt de melodie vandaan die ze op de vreemdste tijden in het gebouw hoort spelen? Mel gaat op onderzoek uit en komt erachter dat niets is wat het lijkt.
Marijke van Dijk wil graag haar schrijverstalent inzetten voor Gods koninkrijk. Toch vraagt ze zich weleens af: wie ben ik dat ik boeken kan en mag schrijven? Het is niet altijd even gemakkelijk, ze moest de nodige hindernissen overwinnen om ook maar een
PX9789492959782

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marijke van Dijk  
Medeauteurs
(23)
Marijke van Dijk  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek  
Trefwoorden
(73)
dansschool,   gebrokenheid,   identiteit,   marijke van dijk,   roman,   scholten uitgeverij  
Fonds
(28)
Scholten Uitgeverij B.V.  
Uitgavedatum
(32)
09/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
100
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product