Moederziel

Sophie Zeestraten

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
Zeestraten, Sophie, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Moederziel van Sophie Zeestraten is een hoopvol en inspirerend boek over veerkracht, moed en de kracht van vergeving. Voor de lezers van Ingeborg Bosch, Jan Geurtz, Elizabeth Gilbert en Brené Brown.

Vijf jaar is Sophie als haar moeder van de ene op de andere dag haar gezin verlaat en nooit meer terugkomt. Hoewel Sophie zich haar hele jonge leven afvraagt waarom haar moeder is vertrokken, is ze een modelleerling op school en vliegt ze in no time door haar studie. Eenmaal volwassen heeft ze alles wat ze zich kan wensen: een goede baan, een mooi huis, een lieve man en twee prachtige dochters â?¦ maar toch is er altijd het gevoel van gemis.

Als Sophie op haar veertigste een burn-out krijgt, besluit ze het contact met haar moeder te herstellen. Pijnlijke en hoopvolle nieuwe inzichten over vroeger komen aan het licht; het zijn de puzzelstukken die Sophie in staat stellen haar verleden en zichzelf te accepteren.

Met dit openhartige boek laat Sophie Zeestraten zien dat ieder mens de veerkracht in zich draagt om pijnlijke ervaringen uit het verleden te boven te komen. â??Uiteraard is niet ieders moeder weggegaan toen hij of zij vijf jaar oud was, maar we hebben wél allemaal een verhaal. Dit is het mijne.â??

Sophie Zeestraten (1974) studeerde rechten en werkte jarenlang in de advocatuur en bij de overheid. Tegenwoordig heeft ze haar eigen therapie- en coachingspraktijk. Ze woont met haar gezin in Den Haag.
PX9789026349867

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sophie Zeestraten  
Genre
(10)
Literaire non-fictie  
Thema
(64)
Gezinspsychologie,   Kinderpsychologie, ontwikkelingspsychologie, levenslooppsychologie,   Memoires,   Sociologie: familie en relaties  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
26/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 17mm
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product