KUNST de zin van het zinloze

Henk Jans

€ 22,95
Inclusief btw
Jans, Henk, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Wat is de zin van het leven? Hoe vind je er eigenlijk zin in als je geen doel, geen richting kunt vinden? Auteur Henk Jans laat in dit boek zien hoe hij dit opnieuw ontdekte, hoe hij zijn leven weer opbouwde nadat zijn bestaan een dieptepunt had bereikt en hoe kunst en muziek hem hielpen op weg naar een nieuwe zingeving. Tegenwoordig is hij een gewaardeerd, zanger-liedjesschrijver, exposerend kunstenaar, dichter en heeft hij enkele bundels op zijn naam met meer dan honderdvijftig gedichten en liedteksten. Hij treedt op van Zwolse huiskamerconcerten tot in Het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Onder andere met zijn kunstproject 'The Road The Weed The Stones'onderzoekt hij tot waar zijn levenspad hem nog kan leiden. 'KUNST de zin van het zinloze', een levensverhaal waarin de vraag naar zingeving centraal staat met gedichten, liedteksten, gedachtespinsels, tekeningen en schilderijen.
Henk Jans (1958)
2010 M'n papieren woorden (gedichten)
2014 Het pad Het steen Het onkruid (liedteksten en posterontwerpen)
2017 Henk Jans Enzovoorts (liedteksten en pentekeningen)
2019 KUNST de zin van het zinloze (autobiografie)
PX9789082172614

Productspecificaties

Auteur
(7)
Henk Jans  
Medeauteurs
(23)
Henk Jans  
Trefwoorden
(73)
autobiografie,   depressie,   kunst,   kunstacademie,   kunstenaar,   levensverhaal,   psychologie,   schizofrenie,   singer songwriter,   spiritualiteit|||  
Fonds
(28)
Henk Jans  
Uitgavedatum
(32)
30/11/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Nieuw product