Eigen schuld…

Jurenne Hooi

€ 18,50
Inclusief btw
Hoe we zorgen dat mensen met enorme schulden hun leven weer op orde krijgen, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Het is de hoogste tijd. Het is tijd dat we de schuldhulpverlening verbeteren. Weg met de â??fabriekâ?? waarin mensen met problematische schulden wel even â??gefixtâ?? worden. Want zijn er mensen die na zoâ??n schuldhulptraject duurzaam op eigen benen kunnen staan?
Veel te weinig. En de schuldhulpindustrie? Die groeit ondertussen lekker door, tot bizarre proporties. De schuldhulpverlening is vernederend, duur en vooral ineffectief.
Maar volgens Jurenne Hooi, die jarenlang in de schuldhulpverlening werkte, kan het anders. Eigen schuld... is een uitnodiging om opnieuw te kijken naar hoe we mensen met financiële problemen benaderen. Wat werkt wél? Hoe kunnen mensen die jarenlang in â??uitzichtlozeâ?? financiële situaties zitten hun probleemschulden daadwerkelijk oplossen? Hoe krijgen zij de regie over hun leven weer terug?
In Eigen schuld... werpt Jurenne Hooi een frisse blik op de schuldenproblematiek. Het moet niet alleen anders, het kan ook anders.
Jurenne Hooi, geboren op Curaçao en dochter van een politieman, was twaalf jaar directeur/bestuurder van een organisatie voor schuldhulpverlening in Amsterdam-Zuidoost en Diemen. Ze is nog steeds betrokken bij mensen met deze problematiek. Inmiddels is ze een ervaren toezichthouder met een focus op armoedebestrijding en inclusie. Ze is een internationaal gevraagd spreker en docent.
PX9789044651904

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jurenne Hooi  
Genre
(10)
Algemene non-fictie - vrije tijd  
Thema
(64)
Economische en financiële crisissen en rampen,   Politiek en overheid,   Politieke structuur en processen  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/01/2023
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 125mm, 17mm
Pagina's
(8)
184
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product