Mijmeren met de maan

Jo Cauldrick

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
Meer magie en mindfulness in je leven met de maan als bron van creativiteit, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Mijmeren met de maan van Jo Cauldrick is een creatief doeboek, bedoeld om de drukte van alledag te doorbreken, het leven te vertragen, en te inspireren tot een betekenisvoller leven met behulp van de maancyclus.

Soms ben je energiek en productief, een andere keer ben je meer in jezelf gekeerd, maar ben je wel bewuster van de kleine dingen om je heen. Met dit schitterend geïllustreerde boek leer je optimaal op deze stemmingswisselingen in te spelen. Het stimuleert je aan de hand van de verschillende fases van de maan te schrijven, te droedelen en te dromen. In de acht hoofdstukken ligt de focus telkens op een ander aspect, passend bij de stand van de maan. Het bevat inspirerende quotes en creatieve teken- en schrijfopdrachten die houvast bieden voor meer zelfreflectie, zelfvertrouwen en emotioneel welzijn.

Kortom: een ideaal boek om cadeau te doen, ook aan jezelf!

Jo cauldrick is een Britse illustrator en maakt o.a. prachtige kaarten. Op themoonjournal.com kun je haar werk bekijken en via haar Instagramaccount @themoon_journal kun je extra inspiratie opdoen voor in je eigen journal.

PX9789043922081

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jo Cauldrick  
Thema
(64)
Astrologie,   Kleurboeken en activiteitenboeken voor volwassenen,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Thema locatie
(67)
Maan  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitgavedatum
(32)
03/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
224
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product