Once Upon A Future

Leen Zevenbergen

€ 29,90
Inclusief btw
Kies zelf je koers in de veranderende wereld, Zevenbergen, Leen, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 29 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 29 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,45.

Once Upon A Future is een fascinerende expeditie naar een wereld waarnaar we allemaal verlangen. Een intense beleving en confrontatie met onze belemmerende overtuigingen. Voor optimisten, pessimisten en realisten. Voor idealisten en activisten. En voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst. Gewoon, omdat het erg leuk en relevant is. Once Upon A Future verschaft duidelijkheid over jouw toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld. Jarenlang onderzoek heeft geleid tot de meest actuele inzichten en samenhang tussen alles dat ons leven in de toekomst raakt en zinvol maakt. Dit boek neemt je mee op reis en biedt antwoorden op oude en nieuwe vragen. Wat heeft de ontketende toekomst voor jou in petto? Hoe bereid jij je het beste voor op deze ontketende toekomst en welke kansen dienen zich aan en hoe kun je deze het beste benutten? Adembenemend, groots en alles overziend - Once Upon A Future herschrijft niet alleen de bedoeling, maar werpt ook nieuw licht op de toekomst van alles en iedereen. En hoe je deze zelf kunt creëren. Ga mee op reis en verbind je met de aandienende toekomst. Ontdek hoe je actief kunt bijdragen en je leven en werk leuker kunt maken. Het is boeiend, spannend en uitdagend. Want het doet er toe!
PX9789461562647

Productspecificaties

Auteur
(7)
Leen Zevenbergen  
Medeauteurs
(23)
Ruud Veltenaar  
Genre
(10)
Algemene non-fictie - vrije tijd  
Thema
(64)
Bedrijfsleven en milieu; ‘groene’ benaderingen voor zaken,   Duurzaamheid,   Economische en financiële crisissen en rampen,   Ondernemerschap,   Zelfvoorzienende en ‘groene’ levensstijl  
Thema periode
(66)
C 2020 tot c 2029  
Trefwoorden
(73)
duurzaamheid,   ondernemen,   toekomst  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
05/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 153mm, 37mm
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product