Lieve moeder

Sandra De Wit-Vis

€ 19,95
Inclusief btw
Een moeder die goed voor zichzelf zorgt is een geschenk voor haar kind, Wit-Vis, Sandra De, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Je vervult het moederschap natuurlijk met heel veel liefde, maar voel je die liefde en waardering voor jezelf ook? Dit boek leert je om goed voor jezelf te zorgen, want opvoeden is voorleven, kinderen bootsen na: met andere woorden, ze doen na hoe jij het doet. Dus niet eerst je kind in balans en dan pas jij. Maak priori-tijd van je kind én jezelf; dat geef je mee. In dit boek geef ik je inzicht in de achtergrond van probleemgedrag van een kind. Ik geef je inzicht in het hechtingsproces, de gevolgen van traumaâ??s en het niet kunnen uiten van emoties. Door te kijken naar hoe kinderen hun ouders onbewust spiegelen en wat ze nabootsen van ouders kun je grote stappen maken. In dit boek geen kant en klare opvoedtips, maar inzichten waarmee je de oplossing vindt. Volg je hart, want ieder kind is uniek. â??Het boek van Sandra gaat ook over mij. Ik heb als moeder van drie kinderen alle stappen van opvoeden inmiddels meegemaakt; soms ging het goed en soms even niet. Het was helend om te lezen dat je altijd een pad kunt volgen om te verbeteren en dat fouten er net zo goed bij horen. Wat blijft is de liefde die je geeft aan je kinderen en geeft aan jezelf. Sandraâ??s boek helpt ouders van alle kinderen, pleeg- of eigen kinderen. Ik heb het gelezen als goede raadgever en als een prachtig hart onder de riem. Dank je wel Sandra! â?? Karin Bloemen â?? cabaretière & moeder van twee dochters en haar neefje, die ze ziet als haar eigen kind.
Sandra de Wit-Vis is moeder en pleegmoeder van vijf kinderen en ze heeft een missie: impact maken ín het leven van kinderen. Ze is mindsetmentor voor (pleeg)moeders en ze begeleidt bevlogen, liefdevolle moeders om hun eigen balans en hun unieke way of li
PX9789491863547

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sandra De Wit-Vis  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
José van Ferrule  
Fonds
(28)
Leessst  
Uitgavedatum
(32)
03/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
144
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product