Appreciative Inquiry

David Cooperrider

€ 17,00
Inclusief btw
Een revolutionaire aanpak van positieve verandering, Whitney, Diana, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoek), een werkelijk revolutionaire methode voor verandermanagement, legt de nadruk op het onderzoeken van sterke punten, in plaats van uitsluitend te focussen op het oplossen van zwakke punten. Deze toegankelijke gids, geschreven door de grondleggers en leiders van de â??AIâ??-beweging, biedt een praktische introductie. De methode wordt gebruikt om klanttevredenheid, concurrentievermogen, omzet, winsten en werknemersbetrokkenheid significant te verbeteren. Bovendien is er een sterk verbeterde aansluiting aan de behoeften van de samenleving. Deze voor â??AIâ?? meest belangrijkste gids staat vol spannende verhalen die de vele toepassingen en voordelen ervan illustreren. Door deze verandermethode te gebruiken om systematisch het menselijk potentieel aan te boren, worden organisaties, gemeenschappen en individuen duidelijk effectiever.
David L. Cooperrider is hoogleraar en voorzitter van de faculteit voor bedrijfswetenschappen aan de Weatherhead School of Management, Case Western Reserve University, in Cleveland, Ohio. Hij was voorzitter van de afdeling voor organisatieontwikkeling van
PX9789089840134

Productspecificaties

Auteur
(7)
David Cooperrider  
Medeauteurs
(23)
Cees Hoogendijk,   Diana Whitney  
Vertaler
(27)
David Grabijn  
Trefwoorden
(73)
appreciative inquiry,   waarderend onderzoek  
Fonds
(28)
Heart Media  
Uitgavedatum
(32)
19/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
180
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product