Dingen die ik niet wil weten

Deborah Levy

€ 17,50
€ 16,45 € 1,05 korting
Inclusief btw
Levy, Deborah, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

â??Nu we moeders waren, waren we allemaal schaduwen van ons vroegere zelf, achtervolgd door de vrouw die we waren voor we kinderen kregen. We wisten niet goed wat we met haar aan moesten, met deze sterke, onafhankelijke jonge vrouw die ons schreeuwend en vingerwijzend achternazat terwijl we onze buggyâ??s voortduwden door de Engelse regen.â?? Hoe leef je als vrouw, als moeder en als schrijfster in een wereld die door mannen is vormgegeven? In geestig, glashelder proza onderzoekt Deborah Levy die vraag, en beschrijft ze hoe haar leven haar schrijverschap heeft beïnvloed, hoe moeilijk het was om als jonge vrouw die ruimte voor zichzelf op te eisen. Dingen die ik niet wil weten is een feministisch antwoord op George Orwells Waarom ik schrijf, dat tegelijkertijd wordt heruitgebracht. Voor Levy is het daarnaast het startpunt van een driedelige, â??levendeâ?? autobiografie, waarin ze haar leven als veertiger, vijftiger en zestiger chroniqueert.
â??Levyâ??s kracht is de oorspronkelijkheid van haar gedachten en manier van uitdrukken.â?? â?? Jeanette Winterson
â??Een schrijfster wier woede en verwarring over de wereld transformeren in poëtische gedachtenspinsels die altijd heerlijk treffend aanvoelen.â?? â?? The Independent
Deborah Levy (Zuid-Afrika, 1959) schrijft proza, toneel en poëzie. Ze won talloze prijzen en werd drie keer genomineerd voor de Booker Prize. Bij De Geus verschenen eerder van haar hand de romans Warme melk en De man die alles zag.
PX9789044543896

Productspecificaties

Auteur
(7)
Deborah Levy  
Vertaler
(27)
Roos van de Wardt  
Originele titel
(29)
Things I Don't Want to Know
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Autobiografie: literair,   Feminisme en feministische theorie,   Genderstudies: vrouwen en meisjes,   Memoires  
Fonds
(28)
De Geus  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
29/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
207mm, 132mm, 17mm
Pagina's
(8)
160
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product