De Honingzaag

Stichting De Kaneelfabriek

€ 8,95
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 8 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 8 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,40.

Filosofen kunnen doorgaans niet schrijven, en schrijvers niet filosoferen. Zie daar het kernprobleem van de hele schriftcultuur. Een blad moet dus nooit enkel op het eigen vertrouwde gebied willen blijven, alleen tikkertje willen spelen op de eigen kleine speelplaats: het echte experiment ligt ergens in een duistere schemerzone, in de grote boze wereld daarbuiten. Toch bestaat er geen enkel blad waarin schrijvers en filosofen op structurele wijze een podium delen. Daarom was het ontstaan van De Honingzaag broodnodig â?? dat filosofie en poëzie van oudsher sterk aan elkaar verwant zijn behoeft eigenlijk geen uitleg, wat is een gedicht anders dan een ordening van gedachtes op papier, en wat is filosofie anders dan het leren bevragen van zulke gedachten.
De Honingzaag is een uitgave van Stichting de Kaneelfabriek, een literaire uitgeverij die zonder winstoogmerk bijzondere literatuur in het voetlicht brengt.
PX9789083011967

Productspecificaties

Auteur
(7)
Stichting De Kaneelfabriek  
Medeauteurs
(23)
Stichting De Kaneelfabriek  
Uitgavedatum
(32)
02/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
90
Druk
(30)
1
Nieuw product