Tesla

Richard Munson

€ 21,90
Inclusief btw
Miskend uitvinder van de moderne tijd, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Hij vond de radio, robots en de afstandsbediening uit. Hij maakte ontwerpen voor de mobiele telefoon, internet en laserwapens. En er staan nog honderden andere patenten op zijn naam. We gebruiken zijn uitvindingen allemaal, maar denken bij â??Teslaâ?? vaak alleen aan het automerk. Nikola Tesla (1856-1943) werd als zoon van een priester geboren in een dorpje op de Balkan en maakte furore in Amerika. Zijn leven lang probeerde Tesla elektriciteit voor iedereen beschikbaar te maken, arbeid met machines te automatiseren en schone energie op te wekken. Hij stierf uiteindelijk ondergewaardeerd en alleen in een hotelkamer in New York. In Tesla neemt Richard Munson je mee door Teslaâ??s uitvindproces, hij beschrijft diens strijd met Thomas Edison, en zijn verlangen naar erkenning van zijn werk. Munson vertelt geanimeerd over Teslaâ??s merkwaardige gewoonten, zoals hoe hij met duiven praatte of voorafgaand aan een maaltijd de kubieke inhoud van het servies berekende. Op basis van Teslaâ??s eigen brieven, notitieboeken en andere primaire bronnen, combineert Munson het bizarre leven van de uitvinder met de geboorte van de moderne tijd.
PX9789083014067

Productspecificaties

Auteur
(7)
Richard Munson  
Medeauteurs
(23)
Richard Munson  
Vertaler
(27)
Robert Neugarten  
Originele titel
(29)
Tesla : inventor of the modern
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Biografie en non-fictieproza,   Biografie: historisch, politiek en militair,   Biografie: wetenschap, technologie en geneeskunde,   Duurzaamheid,   Industrie en industriële wetenschappen,   Populairwetenschappelijke cultuur|||them  
Fonds
(28)
UitgeverIJ  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
12/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
231mm, 150mm, 30mm
Pagina's
(8)
352
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product