In mijn dromen kan ik vliegen

Ramnandanlall Karan

€ 22,99
Inclusief btw
De levensgeschiedenis van Karan Ramnandanlall, ook bekend als Karan de Jong, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

In 2002 werd Karan Ramnandanlall getroffen door een mysterieuze ziekte die hem zwaar gehandicapt achterliet. Na zijn â?? toch nog onverwachte â?? dood in 2014 trof zijn familie vele honderden paginaâ??s tekst aan op zijn laptop. Zijn nagelaten teksten â?? mijmeringen, sprookjes, coma-dromen, verzonnen verhalen en memoires â?? geven een schrijnend, maar bij tijden ook hilarisch beeld van hoe Karan zijn leven â?? achtereenvolgens in Dhaka, Bangkok, Warnsveld en Paramaribo â?? een nieuwe invulling gaf. Op zoek naar vriendschap, liefde én â?? tegen beter weten in â?? genezing. Karan oogstte bewondering om zijn levenslust. Om de dappere besluiten die hij nam om na elk coma zijn leven zin te geven. In dit boek zien we ook een glimp van zijn verlangen naar de dood.
Karan Ramnandanlall werd geboren in 1970 in Utrecht als zoon van een Nederlandse moeder en een Surinaamse-Hindoestaanse vader. Als afgestudeerd cultureel antropoloog verlangde hij naar een leven in de tropen. Met zijn vrouw woonde hij eerst in Harare, de
PX9789463896313

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ramnandanlall Karan  
Medeauteurs
(23)
Ramnandanlall Karan  
Fonds
(28)
Boekscout  
Uitgavedatum
(32)
18/12/2019
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
310
Druk
(30)
1
Nieuw product