Dat gaat nooit lukken

Marc Randolph

€ 20,99
€ 19,73 € 1,26 korting
Inclusief btw
Het verhaal van de medeoprichter en eerste CEO van NETFLIX, Randolph, Marc, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Dat gaat nooit lukken is de origin story van Netflix, een van de meest geliefde en iconische bedrijven ter wereld. Medeoprichter Marc Randolph onthult de methoden die hij heeft ontwikkeld om mensen te laten bereiken wat ze willen. Methoden die iedereen kan leren, in zaken en in het leven. Randolph gebruikt kennis en vaardigheden uit een zeer specifieke wereld â?? start-ups uit Silicon Valley â?? en past die toe in het dagelijks leven. Hij biedt concrete, uitvoerbare stappen en specifieke hulpmiddelen om lezers van alle achtergronden en levensniveaus te helpen hun droom te verwezenlijken. Er is een methode voor succes, zowel in het bedrijfsleven als in het dagelijks leven. Randolph laat de lezer zien hoe krachtige Silicon Valley-technieken kunnen worden gebruikt om te ontwrichten, te innoveren of gewoon om iets nieuws te proberen. Of je nu ondernemer bent, bedrijfsinnovator of gewoon iemand met een droom. De auteur geef een uniek kijkje achter de schermen van Netflix, een van de bekendste bedrijven ter wereld, met meer dan 125 miljoen abonnees. Het ontstond tijdens een carpoolgesprek en is uitgegroeid tot een bedrijf dat de entertainmentindustrie en de manier waarop we media consumeren voorgoed heeft veranderd.

Marc Randolph is medeoprichter en eerste CEO van Netflix. Hij is een icoon in Silicon Valley en heeft ruim veertig jaar ervaring als entrepreneur. Nog steeds geeft hij advies aan start-ups.

PX9789024587025

Productspecificaties

Auteur
(7)
Marc Randolph  
Medeauteurs
(23)
Marc Randolph  
Vertaler
(27)
Inge Boesewinkel  
Originele titel
(29)
That will never work : the birth of Netflix and the amazing life of an idea
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Autobiografie: kunst en amusement,   Televisie,   Zelfhulp, persoonlijke ontwikkeling en praktisch advies  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
05/11/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 139mm, 30mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product