Spreken met passie

Henk Jan Kamsteeg

€ 19,99
€ 18,79 € 1,20 korting
Inclusief btw
De kracht van storytelling, Kamsteeg, Henk Jan, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Niets werkt krachtiger dan een sterk verhaal om je ideeën goed over het voetlicht te brengen en zo mensen aan je te binden. Maar het bedenken en vertellen van een goed verhaal is nog niet zo eenvoudig. Zo ondervindt ook Victor. Zijn vreugde over zijn recente promotie tot manager externe relaties wordt overschaduwd door zijn matige prestaties bij het geven van lezingen die bij de nieuwe functie horen. Dan ontmoet hij Willem, die storytelling tot in de in de puntjes beheerst en zijn publiek, groot of klein, iedere keer weer weet te boeien. Willem neemt Victor op sleeptouw en leert hem â?? en de lezer met hem â?? wat er allemaal komt kijken bij een echt goed verhaal. In dit boek brengt Henk Jan Kamsteeg theorie en praktijk bij elkaar door de lessen uit zijn jarenlange ervaring als trainer en storyteller in een meeslepend verhaal te gieten, zodat je te weten komt hoe je jouw verhaal voortaan kunt verpakken, en bovendien weer een mooi verhaal rijker bent.

Henk Jan Kamsteeg is de eigenaar van trainingsbureau Proistamenos Kamsteeg Leadership Company. Als trainer op het gebied van leiderschap en storytelling werkte hij met klanten als Coolblue, de ANWB en de Rabobank. Eerder schreef Kamsteeg onder meer de

PX9789047013341

Productspecificaties

Auteur
(7)
Henk Jan Kamsteeg  
Medeauteurs
(23)
Henk Jan Kamsteeg  
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Management: leiderschap en motivatie,   Taalgidsen: spreken in het openbaar  
Trefwoorden
(73)
leiderschap,   persoonlijke ontwikkeling  
Fonds
(28)
Business Contact  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
24/10/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
207mm, 131mm, 21mm
Pagina's
(8)
192
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product