Revisor: 22

Diverse auteurs

€ 12,50
€ 11,75 € 0,75 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 11 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 11 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,55.

â??Er zijn wijken in Mexico-Stad waar de verkeerslichten altijd oranje knipperen. Het is een truc van de betreffende colonias, wijken, werd mij, de onvermurwbaar vragen stellende bijrijder, uitgelegd. De oranje verkeerslichten voorkomen dat autoâ??s stil komen te staan en overvallers, voor wie een rood licht lang genoeg duurt om hun missie te volbrengen, worden gestimuleerd.â??

Deze vernieuwde Revisor gaat over de periferie. De periferie als datgene wat niet het centrum is, maar zich daar wel onontkoombaar toe verhoudt. De buitenwijk, het randgebied, de voorstad, het achterland â?? ze bestaan vanwege het centrum, in het staccato contrast of de geleidelijke gumbeweging van kern naar buitenrand.
12 schrijvers verkennen wat het woord periferie voor hen betekent. Het leverde een diverse verzameling teksten op, waarin we ons van Brussel naar Istanbul, Luanda en Overschie verplaatsen. In het hart van De Revisor ligt Binnenin, waarin de gedichten zijn opgenomen waaromheen de verhalen en essays elk op eigen wijze de grenzen opzoeken. De grenzen van het thema, een gebied, een gedachte.
PX9789021419237

Productspecificaties

Auteur
(7)
Diverse auteurs  
Fonds
(28)
Querido  
Uitgavedatum
(32)
25/06/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
84
Druk
(30)
1
Nieuw product