Het zoutpad

Raynor Winn

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Over oude wegen naar een nieuw begin, Winn, Raynor, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 6 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Raynor Winn en haar man Moth zijn al meer dan dertig jaar samen. Hun oude boerderij in Wales hebben ze in de loop der tijd steen voor steen opgeknapt en omgebouwd tot een goedlopende B&B. Dan raken ze binnen een paar dagen alles kwijt: ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en ze krijgen te horen dat Moth een ernstige ziekte heeft. Ze hebben niets meer over en nog maar weinig tijd. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West Coast Path lopen, weg van alles en iedereen. Het is een tocht van duizend kilometer langs de zuidkust van Engeland. Met twee rugzakken en een kleine tent beginnen ze hun wandeltocht door het oeroude, verweerde landschap van rotsen, kliffen, zee en lucht. En daar gebeurt het. Met elke stap, door iedere ontmoeting, en ondanks alle moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, verandert hun tocht verder in een bijzondere ontdekkingsreis. Het zoutpad is een inspirerend, openhartig en schitterend geschreven verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt. Raynor Winn debuteerde met Het zoutpad. Sinds ze het South West Coast Path heeft gelopen, is ze langeafstandswandelaar en schrijft ze onder andere over de natuur en wildkamperen. Ze woont in Cornwall met haar man Moth en hun hond Monty.
Raynor Winn debuteerde met Het zoutpad. Sinds ze het South West Coast Path heeft gelopen, is ze langeafstandswandelaar en schrijft ze onder andere over de natuur en wildkamperen. Ze woont in Cornwall met haar man Moth en hun hond Monty.
PX9789460039409

Productspecificaties

Auteur
(7)
Raynor Winn  
Medeauteurs
(23)
Raynon Winn  
Originele titel
(29)
The salt path
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Biografie en non-fictieproza,   Vertaalde fictie  
Trefwoorden
(73)
genezing,   herontdekking,   herstel,   natuur,   ontdekkingsreis,   overleven,   reizen,   south west coast path,   verdriet,   verlies,   wande  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
24/09/2019
Uitgavejaar
(74)
2018  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
217mm, 136mm, 26mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product