Een zee van glas

Geerteke van Lierop

€ 17,50
€ 16,45 € 1,05 korting
Inclusief btw
Over de dood die het leven dichterbij brengt, Van Lierop, Geerteke, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

In de zomer van 2016 kwam de geliefde van Geerteke van Lierop niet thuis. Hij bleek verdronken. Wat als het lot zo onverhoeds toeslaat Van Lierop beschrijft in zoekende woorden haar onzegbare verdriet, maar meer nog hoe ze het leven terug verovert op de dood. Een zee van glas opent de blik op een andere schoonheid van het leven met een soms verrassende lichtheid "Het leest alsof je een film kijkt. Ontroerend, zonder dat het ergens sentimenteel wordt.' Lammert Kamphuis, auteur van Filosofie voor een weergaloos leven "Bloedstollend en wonderschoon. Een zucht vol liefde voor het leven, deze getuigenis van de dood.' Tim Overdiek, journalist en auteur van Tranen van liefde "Mooi hoe Geerteke in tastende en tere taal in de buurt komt van wat zich nauwelijks laat verwoorden.' Thomas Verbogt, auteur van Hoe alles moest beginnen 'Een aangrijpend en tegelijk hoopgevend verhaal over de dood. Het grijpt je naar de keel om je te zeggen: leef voluit!' Wouter de Jong, auteur van Mindgym 'Een ontroerend boek, dat aantoont hoe je leven drastisch verandert als je partner sterft. Je komt ineens op de pechstrook van het leven terecht. Het boek opent je blik naar mensen in verdriet. Het is een uitnodiging om stil te staan bij hoe je eens mens voor mensen kunt zijn in de donkere uren van het leven'. Manu Keirse, emeritus hoogleraar verlies KU Leuven
Geerteke van Lierop (1980) studeerde af in Moderne Nederlandse Letterkunde aan de VU in Amsterdam en volgde theateropleidingen in Amsterdam en Londen. Ze is naast actrice in diverse films en tv-series een veelgevraagd presentator en coach.
PX9789025906665

Productspecificaties

Auteur
(7)
Geerteke van Lierop  
Medeauteurs
(23)
Geerteke van Lierop  
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Biografie en non-fictieproza,   Omgaan met dood en verlies,   Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
Have, Ten  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2018  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
208mm, 131mm, 16mm
Pagina's
(8)
112
Druk
(30)
4
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product