Hitler

Abel Basti

€ 24,50
Inclusief btw
overleefde in Argentinie, Van Helsing, Jan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Ooggetuigen contra geschiedenisboeken
"Wat een onzin," zult u van de titel denken. "Hitler is in zijn bunker in Berlijn gestorven. De verkoolde lijken van hem en Eva Braun zijn gevonden en het daar aangetroffen gebit werd als dat van Hitler geïdentificeerd."
Ja, deze weergave van het overlijden van Adolf Hitler is weliswaar officieel erkend en werd onlangs ook verfilmd, waarbij kosten noch moeite werden gespaard, maar is zelfs onder historici omstreden, niet in de laatste plaats omdat het vermeende schedelfragment van Hitler in 2010 werd onderzocht en na een DNA test van een vrouw bleek te zijn. Ook het herhaaldelijke onderzoek van de brug in Hitlers gebit door twee experts leverde geen zekerheid op, want deze was - net als de röntgenopnames van de tandarts - waarschijnlijk van zijn dubbelganger. Verder vraagt men zich af waarom Jozef Stalin tot aan zijn dood heeft beweerd dat Hitler naar Zuid-Amerika gevlucht is. En waarom berichtten de grootste dagbladen van Paraguay in 2010 dat Hitler lang in Zuid-Amerika heeft geleefd en daar ook gestorven is?
Nu stelt u zich zeker de vraag: "Ja, en wat zou het? Hij is nu wel zeker dood! Waarom zou ik me daar nog mee bezig houden?" Juist, dat zou je kunnen denken. In dit boek worden er echter personen gepresenteerd - die met naam genoemd worden - die niet enkel beweren dat ze Hitler persoonlijk in Zuid-Amerika hebben ontmoet, en dat gedurende een langere periode, - tot in 1964 - maar ook dat hij de laatste 20 jaar van zijn leven niet stil heeft gezeten; integendeel zelfs!
* Waarom bevinden de Argentijnse documenten over Hitler zich nog altijd achter slot en grendel, als hij toch nooit in Argentinië is geweest?
* Waarom werd Adolf Eichmann niet door de BND (de Duitse geheime inlichtingendienst) gearresteerd, hoewel zijn verblijfplaats al sinds jaren bekend was?
* Welke rol speelt de GESTAPO, die in 2008 de getuige Olga Meyer uit Miramar ervan weerhield om Abel Basti een foto van Hitler in Argentinië te overhandigen?
* Welke rol speelt Hitlers zoon, die naar men beweert ongehinderd in Zwitserland studeerde en wat doet zijn dochter, die tegenwoordig zou wonen in Buenos Aires?
* Wie voert het bevel over de geheime duikbootvloot die sinds de jaren vijftig de wereldzeeën onveilig maakt? Heeft Duitsland daarom tot op heden geen vredesverdrag?
* Wat zullen de historici zeggen, als ze het originele Paraguyaanse identiteitsbewijs van Martin Bormann krijgen voorgelegd, uitgereikt in 1961?
Beslis zelf! Liegen alle in dit boek met naam optredende ooggetuigen? Of worden we sinds bijna 70 jaar door de regeringen voorgelogen?
Martin Jan Spiering (33) is gediplomeerd vertaler Duits-Nederlands/Nederlands-Duits. Hij is de eigenaar van het bedrijf MJVertaalservice, zie: www.mjvertaalservice.nl, en heeft dit boek in 2014 naar het Nederlands vertaald en in eigen beheer uitgegeven.
PX9789090283340

Productspecificaties

Auteur
(7)
Abel Basti  
Medeauteurs
(23)
Jan van Helsing,   Stefan Erdmann  
Vertaler
(27)
Martin Jan Spiering  
Genre
(10)
Non Fictie  
Thema
(64)
Alternatieve geschiedenis fictie  
Fonds
(28)
MJVertaalservice.nl  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
22/08/2017
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
241mm, 171mm, 31mm
Druk
(30)
1
Nieuw product