Shine

Jessica Jung

€ 18,99
Inclusief btw
In liefde en k-pop is alles geoorloofd, Jung, Jessica, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Juicy YA-roman over de ongekend populaire 'perfecte' K-popwereld

Debuut van Jessica Jung, K-poplegende en voormalig zangeres van een van de meest invloedrijke K-popmeidengroepen aller tijden: Girls Generation.

Wat zou jij opgeven om je dromen waar te maken? Voor de achttienjarige Koreaans-Amerikaanse Rachel Kim is het antwoord op die vraag: bijna alles. Zeven jaar geleden werd ze gerekruteerd door een van de grootste K-poplabels van Seoel, dat een aantal van 's werelds populairste sterren heeft voortgebracht. De regels zijn simpel: train 24/7. Wees perfect. Date niet. Makkelijk toch?

Helaas niet. Rachel begint zich af te vragen of ze wel sterk genoeg is om door te kunnen breken en niet gebroken zal worden door een industrie die erop gericht is om mooie meisjes te controleren en te commercialiseren. Vooral wanneer ze gevoelens krijgt voor K-popster Jason Lee. Hij is niet alleen charmant, sexy en belachelijk getalenteerd. Hij is ook de eerste die echt begrijpt hoe graag ze een ster wil worden.

Jessica Jung neemt je mee in de luxe, hypergekleurde en bizarre wereld van K-pop, waar de inzet hoog is en voor één meisje de prijs van succes – en liefde – misschien nog wel hoger is.

Jessica Jung was één van de oorspronkelijk leden van de K-pop meidengroep sensatie Girls’ Generation – ook bekend als SNSD – van 2007 tot aan haar vertrek in 2014. Sindsdien heeft ze verschillende solo albums uitgebracht, waaronder haar eerste EP,
PX9789000374724

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jessica Jung  
Reeks
(12)
Shine  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
Shine
Genre
(10)
Young adult  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek,   Kinderen / tieners: algemeen: dans, ballet,   Kinderen / tieners: algemeen: muziek,   Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten  
Thema locatie
(67)
Zuid-Korea  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar  
Trefwoorden
(73)
blackpink,   bts,   chicklit,   contemporary ya,   feelgood,   girls generation,   jessica jung,   k-pop,   koreaanse muziek,   kpop,   relatie||  
Fonds
(28)
Van Goor  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 151mm, 24mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product