De erfenis

Jennifer Lynn Barnes

€ 19,99
Inclusief btw
Het is alles of niets. Laat het spel beginnen., Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

'Dit moet een vergissing zijn. Een man die ik nog nooit heb ontmoet, heeft me zojuist miljarden nagelaten. Zulke dingen gebeuren gewoon niet, punt.'
De toekomst van Avery Grambs en haar halfzus ziet er niet al te rooskleurig uit. Samen kunnen ze maar net de eindjes aan elkaar knopen en uitzicht op betere tijden is er niet. Totdat Avery hoort dat ze een fortuin heeft geërfd van een filantroop die ze nog nooit ontmoet heeft... en niemand weet waarom.
Om de miljardenerfenis van Tobias Hawthorne in ontvangst te kunnen nemen, moet Avery voldoen aan één voorwaarde: ze moet per direct intrek nemen in Hawthorne House en daar een jaar lang blijven wonen. Helaas wordt het huis ook bewoond door de zojuist onterfde familie (inclusief vier knappe kleinzoons) die op zijn zachtst gezegd niet allemaal even blij zijn met de komst van deze vreemdeling die er met hun geld vandoor gaat. Er is een vraag die iedereen bezighoudt: waarom Avery?
Deze prachtig uitgevoerde hardcover is voorzien van een door Sophie Pluim geïllustreerde stamboom van de familie Hawthorne.
PX9789463491723

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jennifer Lynn Barnes  
Vertaler
(27)
Elise Kuip  
Reeks
(12)
Hawthorne  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
The inheritance games
Genre
(10)
Young adult  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis,   Kinderen / tieners: fictie: misdaad en mystery,   Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties,   Kinderen / tieners: fictie: thrillers,   Kinderen / tieners: persoonlijke en  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
28/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
217mm, 145mm, 34mm
Pagina's
(8)
304
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product