Rood, wit & koningsblauw

Casey Mcquiston

€ 13,50
€ 12,69 € 0,81 korting
Inclusief btw
McQuiston, Casey, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

'Het is bijna onmogelijk om mee te maken hoe Alex voor Henry valt zonder zelf verliefd op hem te worden â?? op hen allebei, én op dit briljante, geweldige boek.' Dat schreef de New York Times Book Review bij verschijning van 'Rood, wit en koningsblauw' van Casey McQuiston. Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? Casey McQuiston sleept je met 'Rood, wit en koningsblauw' mee in een verhaal vol humor en liefde.

Casey McQuiston is de New York Times-bestsellerauteur van 'Rood, wit en koningsblauw', hun debuutroman. Casey schrijft het liefst over slimme mensen met slechte manieren die verrast worden door de liefde, zo ook in hun tweede roman 'De laatste halte'.

PX9789020538212

Productspecificaties

Auteur
(7)
Casey Mcquiston  
Vertaler
(27)
Erica Disco  
Originele titel
(29)
Red, white & royal blue
Genre
(10)
Young adult  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek,   Humoristische fictie,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: LGBT  
Thema doelgroep
(70)
Met betrekking tot homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen|||themadoel|Met betrekking tot jongvolwassenheid  
Fonds
(28)
Z&K  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
12/10/2021
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 141mm, 31mm
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product