Hoe ik nu leef

Meg Rosoff

€ 15,00
€ 14,10 € 0,90 korting
Inclusief btw
Rosoff, Meg, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Hoe ik nu leef van Meg Rosoff, winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award, is weer leverbaar, nu in een prachtige gebonden editie. Het ultieme YA-debuut van de Amerikaanse-Britse auteur overrompelde vijftien jaar geleden lezers, boekverkopers en pers wereldwijd.

Hoe ik nu leef gaat over de 15-jarige Amerikaanse Daisy, die bij haar familie in Engeland logeert als er een wereldoorlog uitbreekt. Rosoffs debuut is bekroond met de prestigieuze Guardian Childrenâ??s Fiction Prize, de Michael L. Printz Award en de Branford Boase Award.

â??De jongerenboeken van de Amerikaans-Britse Rosoff behoren tot de beste young adult-literatuur.â??

Thomas de Veen, NRC Handelsblad

â??Hoe ik nu leef is een heftige en originele puberroman die schokt en ontroert. Dat is vooral te danken aan Rosoffs opmerkelijke stijl. Hoe ik nu leef is een meer dan welkom debuut.â??

de Volkskrant


â??Hoe ik nu leef is een van die schaarse boeken die nog een tijdlang in je hoofd en hart blijven nazinderen. Of je nu tiener of volwassene bent, lees dit boek dat je vertelt hoe je hart nog kan breken als je denkt dat er niets meer te breken valt.â??

De Standaard

PX9789024590773

Productspecificaties

Auteur
(7)
Meg Rosoff  
Originele titel
(29)
How I live now
Genre
(10)
Young adult  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis,   Kinderen / tieners: fictie: speculatieve, dystopische en utopische fictie,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: eerste ervaringen en opgroeien,   Moderne en hedendaagse f  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
11/06/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
218mm, 142mm, 22mm
Pagina's
(8)
200
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product