Anna K.

Jenny Lee

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Jong. Rijk. Smoorverliefd., Lee, Jenny, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Anna K. is zeventien jaar oud en staat aan de top van de Manhattan en Greenwich society (alhoewel haar paarden en honden voor haar op nummer 1 staan). Alexander W. is haar perfecte, ietwat saaie vriendje, en haar strenge Koreaans-Amerikaanse vader is haar hele leven al trots op haar geweest. Ze lijkt het dus allemaal perfect voor elkaar te hebben.

Terwijl haar vrienden het moeilijk hebben met hun alledaagse tienerlevens, lijkt Anna er altijd boven te staan. Totdat ze 'graaf' Alexia Vronsky ontmoet op Grand Central. Hij is een beruchte playboy die al jaren van kostschool naar kostschool hopt en slechts voor zijn eigen plezier lijkt te leven. Op papier is hij het tegenovergestelde van Anna. Maar vanaf hun ontmoeting wordt alles anders...

Alexia en Anna voelen zich onvermijdelijk tot elkaar aangetrokken en Anna moet beslissen hoeveel van haar leven ze op wil geven om met Alexia verder te gaan. Maar dan dreigt een schokkende onthulling hun relatie te vernielen en wordt Anna gedwongen zich af te vragen of ze zichzelf überhaupt wel écht kent...

Anna K. is een duizelingwekkend, buitengewoon en emotioneel geladen hervertelling van Tolstoys tijdloze Anna Karenina. Maar boven alles is het een verhaal over de ingrijpende én fantastische ervaring van een eerste liefde en het verhaal over een eerste gebroken hart.

Jenny Lee is schrijver en tv-producer. Ze schreef al eerder humoristische boeken voor jonge kinderen, maar Anna K. is haar eerste YA-boek. Er wordt op dit moment een tv-show ontwikkeld van Anna K. door HBO Max.
PX9789048848720

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jenny Lee  
Medeauteurs
(23)
Jenny Lee  
Vertaler
(27)
Anne Elshof  
Originele titel
(29)
Anna K. : a love story
Genre
(10)
Young adult  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties  
Trefwoorden
(73)
anna karenina,   eerste liefde,   liefde,   new york,   rijk,   romantiek,   society  
Fonds
(28)
Moon  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
211mm, 136mm, 39mm
Pagina's
(8)
480
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product