Schim en schaduw

Leigh Bardugo

€ 15,00
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!
Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.
Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.
Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

'De Grisha-trilogie: verslavender kan niet!' - Jong in Almere
PX9789463491525

Productspecificaties

Auteur
(7)
Leigh Bardugo  
Medeauteurs
(23)
Leigh Bardugo  
Vertaler
(27)
Sandra C. Hessels  
Reeks
(12)
De Grisha  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
Shadow and bone
Genre
(10)
Young adult  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: algemeen: bovennatuurlijke en mythologische wezens,   Kinderen / tieners: algemeen: heksen, tovenaars en magiërs,   Kinderen / tieners: algemeen: koninginnen, koningen, prinsessen, prinsen enz.,   Kinderen / tieners: alg  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar|||themadoel|Met betrekking tot homoseksuelen, lesbiënnes en biseksuelen  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
03/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 134mm, 29mm
Pagina's
(8)
366
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product