Een goed begin is het halve werk

Frank Gaarthuis

€ 14,95
Inclusief btw
10 aandachtvangers & 30 lesopeningen voor het voortgezet onderwijs, Gaarthuis, Frank, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

'Elke les hetzelfde, dat is saai!â??, horen we veel leerlingen zeggen. Maar waar start je met het brengen van afwisseling in je lessen? Het antwoord is simpel! Bij het begin. Een goed begin is het halve werk is een inspirerend boek met 10 aandachtvangers en 30 lesopeningen om te gebruiken bij jouw lesvoorbereiding. De les openen doe je in de docentenrol van presentator. Je wilt hierbij direct bij het begin van de les de aandacht vangen en vestigen op jou als docent en de lesinhoud. Gebruik de lesopeningen voor een verrassende start. Het fotomateriaal geeft je in één oogopslag een idee van hoe het begin van je les er uit kan zien. Tijdens een les ben je meerdere malen presentator. Bijvoorbeeld als je na een activiteit of lesfase de aandacht wilt verplaatsen van de lesactiviteit naar jou. Hiervoor zijn de verschillende aandachtvangers opgenomen in het boek. Probeer de aandachtvangers en lesopeningen uit en je zult ervaren dat de afwisseling zorgt voor meer motivatie bij leerlingen en gerichte aandacht voor jou en het lesonderwerp. Haal de beste presentator in jezelf naar boven! Een goed begin is het halve werk is bedoeld voor alle docenten in het voortgezet onderwijs die de docentenrol van presentator een kwaliteitsimpuls willen geven en/of afwisseling willen brengen in de invulling van deze rol. Dit boek is geschreven door Frank Gaarthuis (docent economie). Hij is ook de auteur van het boek Ik ga differentiëren, praktisch handboek voor docenten in het voortgezet onderwijs.
Frank Gaarthuis (1985) studeerde economie aan de Johan Cruijff University en kwam in 2009 in het voortgezet onderwijs te werken op het Coornhert Lyceum te Haarlem. Hij haalde zijn onderwijsbevoegdheid via een deeltijdstudie en volgde daar
PX9789082219258

Productspecificaties

Auteur
(7)
Frank Gaarthuis  
Medeauteurs
(23)
Frank Gaarthuis  
Trefwoorden
(73)
aandachtvangers,   didactiek,   lesopeningen,   onderwijs,   presentator  
Fonds
(28)
Gaarthuis Educational Publishing Company  
Uitgavedatum
(32)
09/12/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
132
Druk
(30)
3
Nieuw product