Samen zeggen we DAG

Carlijn Hermes

€ 9,99
€ 9,39 € 0,60 korting
Inclusief btw
Voor alle ouders die worstelen met het schermgebruik van hun kinderen, Hermes, Carlijn, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 9 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 9 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,45.

Je wilt het beste voor je kind door te zorgen dat ze gezond eten en zich sociaalemotioneel kunnen ontwikkelen. Maar waarom aten we onze kinderen dan uren turen naar een scherm? Dat komt omdat niemand ons ooit heeft geleerd wat digitale technologie met ons doet en hoe we ermee om moeten gaan.

Samen zeggen we DAG*! is een praktische toolkit waarin ouders alles leren wat ze moeten weten over hoe smartphones, social media, games en andere digitale technologie hun kinderen beïnvloeden en welke consequenties dit alles heeft op hun ontwikkeling. Het zit vol oplossingen en tips & tricks die helpen bij het vormgeven van een healthy digital lifestyle voor het hele gezin.

Carlijn Hermes is oprichter van de SmartLife Academy. Met hun programma maken ze werknemers, leerlingen en ouders bewust van hun schermgebruik, waardoor ze zich gelukkiger voelen en minder stress ervaren wat een positief effect heeft op concentratie, prestatie en ziekteverzuim. Daarnaast verandert het de sociale interacties binnen een bedrijf, op school en binnen het gezin.
PX9789400512078

Productspecificaties

Auteur
(7)
Carlijn Hermes  
Medeauteurs
(23)
Carlijn Hermes  
Genre
(10)
Voor de ouders  
Trefwoorden
(73)
kinderen,   opvoeden,   opvoeding,   ouders,   schermgebruik,   schermtijd  
Fonds
(28)
Lev.  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
19/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 141mm, 10mm
Pagina's
(8)
96
Druk
(30)
1
Nieuw product