De geweldige zebra-ontsnapping

Katherine Rundell

€ 16,99
Inclusief btw
Rundell, Katherine, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

De geweldige zebra-ontsnapping van Katherine Rundell (bekend van o.a. De ontdekkingsreiziger en De goede dieven) is een avontuurlijk verhaal met de bekende Rundell-ingrediënten: een sterk, zelfredzaam hoofdpersoon, de natuur, vrijheid en dieren. Dit boek voor 7+ is geïllustreerd door Sara Ogilvie. Mink gelooft niet in regels. Ze is veel liever wild en vrij. Dus wanneer een jonge zebra opeens op het plein verschijnt waar ze woont en haar vertelt dat zijn ouders gevangengenomen zijn door een dierenverzamelaar, is ze vastbesloten om hem te helpen. Zo begint een groots avontuur waarin Mink en de jonge zebra een reddingsactie op touw zetten om de gevangen dieren te redden â?? een avontuur dat al hun moed en vastberadenheid zal vergen. Eerder schreef Katherine Rundell de lovend ontvangen jeugdromans Feo en de wolven, Sophie op de daken, De goede dieven en De ontdekkingsreiziger. Dit is haar eerste boek voor iets jongere kinderen. Met vrolijke fullcolourillustraties. â??Rundells boeken zijn elke keer anders, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn spectaculair en avontuurlijk.â?? Praxisbulletin (hét maandblad voor het primair onderwijs)
PX9789021033969

Productspecificaties

Auteur
(7)
Katherine Rundell  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Ogilvie, Sara  
Genre
(10)
Vanaf 7 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen,   Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 7 jaar  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
19/10/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
285mm, 247mm, 12mm
Pagina's
(8)
60
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product