Bureau Speurneus en de boekenmaffia

Jozua Douglas

€ 14,99
€ 14,09 € 0,90 korting
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Het los te lezen vervolg op De verschrikkelijke badmeester!

â??Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S.?â?? vroeg Lev.
â??Mooie naam, hè?â?? zei meneer De Bruin. â??Het betekent: Sublieme Puike En Uitmuntende Resultaten Na Echt Uitstekend Speurwerk. We zijn echt een perfect team, jongen.â??
â??Maar pap, ik zei toch dat ik geen detective wil worden.â??

Er is een misdaad gepleegd in de bibliotheek. De politie verdenkt bibliothecaris Sjaak Schreef, maar heeft niet genoeg bewijs om hem te arresteren.

Meneer De Bruin denkt dat Sjaak onschuldig is. Hij wil dat samen met zijn zoon bewijzen, maar Lev heeft daar helemaal geen zin in. Als meneer De Bruin plotseling zélf verdachte wordt móét Lev wel in actie komen, of hij nou wil of niet. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen.

Dit is het eerste deel in de serie Bureau Speurneus, over Lev de Bruin en zijn vader. Die ken je nog uit De verschrikkelijke badmeester. Voor dat boek ontving Jozua Douglas de Hotze de Roos-prijs. De humoristische illustraties in Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia zijn gemaakt door Geert Gratama.

â??Een superspannende detective!â?? â?? Kees Kroket

Jozua Douglas werd geboren in een piepklein, armoedig huisje bij de dijk. Dat is best sneu als je bedenkt dat zijn voorvader een beroemde ridder was met een groot kasteel in Schotland. Nu woont Jozua in de provincie Utrecht. Jozua begon zijn carrière

PX9789026156496

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jozua Douglas  
Medeauteurs
(23)
Geert Gratama  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Gratama, Geert  
Reeks
(12)
Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S  
Volgnummer
(24)
1
Genre
(10)
Vanaf 10 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie,   Kinderen / tieners: fictie: humor  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 8 jaar  
Fonds
(28)
de Fontein Jeugd  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
07/09/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
223mm, 148mm, 28mm
Pagina's
(8)
208
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product