Ik kan vliegen

Joris Peeters

€ 15,00
Inclusief btw
Peeters, Joris, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

'Tijdens de speeltijd trok hij me bruusk mee in het bezemlokaal waar er door de wasbak, het rek met poetsproducten en de bezems en vloertrekkers, amper plaats was voor ons beiden. â??Nu ben je mâ??n allergrootste vijand.â?? Sam stond zo dicht bij me dat zijn adem tegen mâ??n neus botste. â??Waarom doe je zo?â?? Ik zette een stap achteruit en botste met de hiel van mâ??n voet tegen een emmer. Het metaal schraapte over de vloer. â??Ik vind het echt niet leuk dat je zo tegen me doet.â?? â??Daâ??s de bedoeling, onnozelaar.â?? Sam kwam opnieuw dichterbij â?¦' Voor zijn twaalfde verjaardag krijgt Manu een smartphone en een akoestische gitaar. Op zijn Instagram-account post hij meteen een filmpje waarin hij een liedje van Elvis Presley zingt, zijn favoriete zanger. Met Billie Eilish, Ariana Grande en Shawn Mendes heeft hij niet veel. De eerste likes en reacties van zijn klasgenoten zijn positief. Maar al gauw beginnen Sam en David hem te pesten, ook online. Wanneer Manu hen smeekt te stoppen met de pesterijen, wordt het enkel erger. Manu overweegt een drastische actie te ondernemen. 'Ik kan vliegen' is een meeslepend en confronterend boek over de survivaltocht van een jongen in een wrede tienerjungle. Joris Peeters (1973) woont en schrijft in Zoersel. Naast auteur is hij muzikant. 'Ik kan vliegen' is zijn derde roman. Eerder verscheen 'Pasmunt' bij Beefcake Publishing.
PX9789493111592

Productspecificaties

Auteur
(7)
Joris Peeters  
Genre
(10)
Vanaf 10 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: pesten, geweld, misbruik en groepsdruk,   Pesten en intimidatie  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
25/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 148mm, 14mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product