De held van Fabel

Scott Reintgen

€ 16,99
€ 15,97 € 1,02 korting
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Indira Novelle staat al haar hele leven in de kantlijn, wachtend op een kans om als personage te schitteren. Dus wanneer ze hoort dat ze is uitgekozen om naar Fabel af te reizen en aan de beroemde Praktijkschool voor Protagonisten te studeren, een school die bekend staat om het afleveren van de allerbeste personages, kan ze haar oren niet geloven.

Maar Indira's droom om een held te worden valt in het water. Haar auditie loopt in de soep en bezorgt haar een plek in het bijfigurenprogramma, en pogingen om haar mentoren - bekende hoofdpersonages als Alice uit Wonderland en Romeo van Julia - hun ongelijk te bewijzen worden continu gedwarsboomd. Indira krijgt al snel het gevoel dat een slechterik de boosdoener is.

Het wordt op school steeds gevaarlijker en Indira ontdekt dat heel Fabel wordt aangevallen. Met haar nieuwe vrienden Maxi en Fenix aan haar zijde zoekt ze naar aanwijzingen om degene die hen met duistere magie bedreigt, te ontmaskeren. Maar hoe meer Indira ontdekt, hoe meer ze gaat twijfelen aan haar plaats in deze verhalenwereld. Kan een bijfiguur écht de held van het verhaal worden?

Scott Reintgen (spreek uit: Renkin) is leraar Engels en creatief schrijven en schreef al verschillende fantasy- en scifi-boeken. Hij woont in North Carolina samen met zijn vrouw en twee zonen.
PX9789048858644

Productspecificaties

Auteur
(7)
Scott Reintgen  
Vertaler
(27)
Merel Leene  
Reeks
(12)
Verhalenwevers  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
Saving Fable
Genre
(10)
Vanaf 10 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: algemeen: literatuur, boeken en auteurs,   Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie: fantasy,   Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar  
Trefwoorden
(73)
alice in wonderland,   boeken,   fantasie,   helden,   intertekstueel,   kinderboek,   les,   mr. darcy,   personage,   romeo,   school|||trefwoo  
Fonds
(28)
Moon  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
16/03/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 147mm, 34mm
Pagina's
(8)
320
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product